Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Imprezy bieżące Cykle rozgrywek Turnieje regionalne Imprezy PM/MPM 2022 2023 2024 Archiwum Rok 2024
 
  
 
C3141/16574 zbitka
punkty aPKL (100%)

szczegóły imprezy

7. Otwarte Mistrzostwa Europy
7th European Open Championships
pary mikstowe
sobota, 11 lipca 2015r.

Wyniki oficjalne − zbitka Lista
lp. PID imię i nazwisko WZBS WK aPKL
1.01223Cathy BałdyszMA17232
2.07777Ewa BanaszkiewiczMA1328
3.04109Łukasz BredeSL1728
4.07782Piotr ButrynMA13480
5.04212Mirosław CichockiWM1945
6.14885Marcin DobrowolskiWP322
7.15621Tomasz GotardPM1910
8.13140Andriej GromowMA24570
9.07792Ewa HarasimowiczMP1544
10.04271Danuta HochekerWM1345
11.04108Przemysław JaniszewskiSL2144
12.10054Andrzej JaszczakSL13232
13.06658Jacek KalitaKP24260
14.09138Danuta KazmuchaWP1312
15.10217Urszula KędzierskaMA556
16.06706Apolinary KowalskiWP249
17.08549Anna MaduziaWP2.522
18.06795Ewa MiszewskaWP189
19.06805Dariusz MorawskiLB556
20.10793Natalia SakowskaMA13480
21.06909Anna SarniakMA18135
22.05374Cezary SerekWP1212
23.09643Tomasz SielickiMA4135

Łącznie 2966 punktów aPKL.

Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, aby przekazać swoje uwagi autorowi wyników i komisji weryfikującej
 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-04-30 g.13:29:00 (0.1596/33) przez system MSC Cezar v.2.0.42 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.