Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Imprezy bieżące Cykle rozgrywek Turnieje regionalne Imprezy PM/MPM 2022 2023 2024 Archiwum Rok 2024
 
  
 
C3141/16574 zbitka
punkty aPKL (100%)

szczegóły imprezy

7. Otwarte Mistrzostwa Europy
7th European Open Championships
pary mikstowe
sobota, 11 lipca 2015r.

Wyniki oficjalne − zbitka Lista
lp. PID imię i nazwisko WZBS WK aPKL
1.13140Andriej GromowMA24570
2.06658Jacek KalitaKP24260
3.06706Apolinary KowalskiWP249
4.04108Przemysław JaniszewskiSL2144
5.04212Mirosław CichockiWM1945
6.15621Tomasz GotardPM1910
7.06909Anna SarniakMA18135
8.06795Ewa MiszewskaWP189
9.01223Cathy BałdyszMA17232
10.04109Łukasz BredeSL1728
11.07792Ewa HarasimowiczMP1544
12.10793Natalia SakowskaMA13480
13.07782Piotr ButrynMA13480
14.10054Andrzej JaszczakSL13232
15.04271Danuta HochekerWM1345
16.07777Ewa BanaszkiewiczMA1328
17.09138Danuta KazmuchaWP1312
18.05374Cezary SerekWP1212
19.06805Dariusz MorawskiLB556
20.10217Urszula KędzierskaMA556
21.09643Tomasz SielickiMA4135
22.14885Marcin DobrowolskiWP322
23.08549Anna MaduziaWP2.522

Łącznie 2966 punktów aPKL.

Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, aby przekazać swoje uwagi autorowi wyników i komisji weryfikującej
 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-05-17 g.20:46:51 (0.2869/33) przez system MSC Cezar v.2.0.42 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.