Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Wojewódzki MW
Marian Józef Anisimowicz
Mistrz Wojewódzki
Współczynnik WK = 2.5

Mazowiecki WZBS (MA)

Punkty klasyfikacyjne PKL:162
PID: 08394 (MA)


Zawodnik zmarł w roku 2015.
Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL:  
PKL: 7449

aPKL okręg MA:  
PKL okręg MA: 1250
Historia punktów PKL
2002*PKL: 63WK: 1.5
2004PKL: +37 WK: 1.5
2005PKL: +143 WK: 1.5
2006PKL: +46 WK: 1.5
2007PKL: +34 WK: 1.5
2010PKL: +17 WK: 2.0
2014PKL: +42 WK: 2.5
2015PKL: 26 WK: 2.5
* punkty i WK zdobyte do roku 2002 włącznie
Informacje dodatkowe
Wstąpił do PZBS w roku 2002 (?)
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Mazowieckim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Mazowieckim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 2644 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-03-28 g.18:16:41 (0.3775/24) przez system MSC Cezar v.2.0.42 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). open_in_phone  

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.