Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Kandydat K
Jan Rutkowski
Kandydat
Współczynnik WK = 0.5

Warmińsko-Mazurski WZBS (WM)

Punkty klasyfikacyjne PKL:22
PID: 04530 (WM)


Zawodnik zmarł w roku 2022.
Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL:  
PKL: 13585

aPKL okręg WM:  
PKL okręg WM: 636
Historia punktów PKL
2002*PKL: 5WK: 0.5
2011PKL: +17 WK: 0.5
2013PKL: 3 WK: 0.5
2015PKL: 13 WK: 0.5
2016PKL: 7 WK: 0.5
2017PKL: 10 WK: 0.5
2018PKL: 10 WK: 0.5
2019PKL: 29 WK: 0.5
2020PKL: 6 WK: 0.5
* punkty i WK zdobyte do roku 2002 włącznie
Informacje dodatkowe
Wstąpił do PZBS w roku 1960
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Warmińsko-Mazurskim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Warmińsko-Mazurskim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 2880 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-03-19 g.09:24:43 (0.4000/36) przez system MSC Cezar v.2.0.42 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). open_in_phone  

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.