|
Mistrz Międzynarodowy |
MM11 |
 |
Patryk Kuczera-Dyga
Mistrz Międzynarodowy
Współczynnik WK = 11
Drużyna SBS Mesco Bytom Pierwsza Liga Śląski WZBS (SL)
Punkty klasyfikacyjne PKL: | 2 854 |
Punkty arcymistrzowskie aPKL: | 2 833 |
|
PID: 03293 (SL)
|
Punkty zdobyte w roku 2025 |
Łącznie: 1462 PKL, w tym 826 aPKL |
Lp. | Data | Impreza / turniej | PKL |
10. | 2025-06-30 | | 1 |
9. | 2025-06-01 | | 1 |
8. | 2025-06-01 | | 50% x 1250 |
7. | 2025-05-18 | | 30 |
6. | 2025-05-10 | | 50% x 1 |
5. | 2025-04-12 | | 91 |
4. | 2025-03-30 | | 37 |
3. | 2025-03-29 | | 50% x 20 |
2. | 2025-03-16 | | 30 |
1. | 2025-02-09 | | 1 |
|
|
Miejsca w rankingach PZBS |
aPKL: |
234 |
 |
PKL: |
814 |
 |
aPKL okręg SL: |
14 |
 |
PKL okręg SL: |
59 |
 |
aPKL 2025: |
189 |
 |
PKL 2025: |
231 |
 |
|
Historia punktów PKL |
2002* | PKL: 19 | WK: 0.5
|
2003 | PKL: +556  | WK: 1.5
|
2004 | PKL: +321  | WK: 1.5
|
2005 | PKL: +632  | WK: 2.5
|
2006 | PKL: +427  | WK: 2.5
|
2007 | PKL: +518  | WK: 2.5
|
2008 | PKL: +497  | WK: 4.0
|
2009 | PKL: +215  | WK: 4.0
|
2010 | PKL: +206  | WK: 4.0
|
2011 | PKL: +235  | WK: 4.0
|
2012 | PKL: +483  | WK: 4.0
|
2013 | PKL: +566  | WK: 4.0
|
2014 | PKL: +559  | WK: 5.0
|
2015 | PKL: +623  | WK: 5.0
|
2016 | PKL: +610  | WK: 5.0
|
2017 | PKL: +1649  | WK: 5.0
|
2018 | PKL: +2323  | WK: 7.0
|
2019 | PKL: +2593  | WK: 7.0
|
2020 | PKL: +1949  | WK: 7.0
|
2021 | PKL: +2141  | WK: 7.0
|
2022 | PKL: +3078  | WK: 9.0
|
2023 | PKL: +3367  | WK: 9.0
|
2024 | PKL: +2948  | WK: 11.0
|
2025 | PKL: +1462  | WK: 11.0
|
* punkty i WK zdobyte do roku 2002 włącznie |
|
Informacje dodatkowe |
Składka 2025 opłacona (2024-12-14) |
Wstąpił do PZBS w roku 2001 |
|
|
| Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych |
| Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej, i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Śląskim |
Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 22488 razy.
| |