Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Klubowy M
Alina Arndt-Kufel
Mistrz Klubowy
Współczynnik WK = 1.5


Drużyna CK Rondo Grodzisk Wlkp.
Liga Okręgowa
Wielkopolski WZBS (WP)

Punkty klasyfikacyjne PKL:268
PID: 12780 (WP)

Punkty zdobyte w roku  2016

Brak punktów zdobytych w roku 2016.

Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL:  
PKL: 8224

aPKL okręg WP:  
PKL okręg WP: 755

aPKL 2016:  
PKL 2016:  
Historia punktów PKL
2002*PKL: 4WK: 0.0
2007PKL: +8 WK: 0.0
2008PKL: +167 WK: 0.5
2009PKL: +23 WK: 1.0
2010PKL: +26 WK: 1.5
2011PKL: +69 WK: 1.5
2012PKL: +15 WK: 1.5
2013PKL: +27 WK: 1.5
2014PKL: +4 WK: 1.5
2015PKL: +125 WK: 1.5
* punkty i WK zdobyte do roku 2002 włącznie
Informacje dodatkowe
Składka 2016 opłacona (2015-10-16)
Wstąpiła do PZBS w roku 2001
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Wielkopolskim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Wielkopolskim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 5069 razy.

 
 

Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2016-05-28 g.00:00:17 (0.2298/17) przez system MSC Cezar v.2.0.32 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2016 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.