Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Międzynarodowy MM7
Zygmunt Grzegorczyk
Mistrz Międzynarodowy
Współczynnik WK = 7

Wielkopolski WZBS (WP)

Punkty klasyfikacyjne PKL:4 386
Punkty arcymistrzowskie aPKL:1 721
PID: 05028 (WP)


Zawodnik zmarł w roku 2014.
Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL: 936
PKL: 1218

aPKL okręg WP: 117
PKL okręg WP: 119
Historia punktów PKL
2002*PKL: 787WK: 4.0
2003PKL: +149 WK: 4.0
2004PKL: +265 WK: 4.0
2005PKL: +271 WK: 4.0
2006PKL: +463 WK: 4.0
2007PKL: +457 WK: 4.0
2008PKL: +631 WK: 4.0
2009PKL: +809 WK: 4.0
2010PKL: +418 WK: 4.0
2011PKL: +558 WK: 7.0
2012PKL: +476 WK: 7.0
2013PKL: +460 WK: 7.0
2014PKL: +179 WK: 7.0
* punkty i WK zdobyte do roku 2002 włącznie
Informacje dodatkowe
Klasy sportowe
Wstąpił do PZBS w roku 1960
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Wielkopolskim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Wielkopolskim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 8274 razy.

 
 

Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2016-05-30 g.06:50:48 (0.3593/15) przez system MSC Cezar v.2.0.32 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2016 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.