Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Imprezy bieżące Cykle rozgrywek Turnieje regionalne Imprezy PM/MPM 2022 2023 2024 Archiwum Rok 2024
 
  
 
C3019/16203 zbitka

szczegóły imprezy

Rozgrywki Regionalne Kwiecień 2015
Mazowiecki WZBS
KS Piast Feliksów

Wyniki oficjalne − zbitka Lista
lp. PID imię i nazwisko WZBS WK PKL
1.08299Tadeusz GawrońskiMA41
2.15513Piotr PęsiekMA2.58
3.15511Kacper KopkaMA2.55
4.15824Tomasz KopkaMA2.53
5.15032Rafał MaszendaMA2.52
6.16375Dariusz OlejnikMA29
7.15351Jerzy MaszendaMA21
8.15352Michał MaszendaMA21
9.15514Przemysław NitekMA1.56
10.16374Tadeusz WojtyśMA1.55
11.16372Tadeusz OsieckiMA1.54
12.16694Zenon FilipiakMA1.54
13.16371Maciej OsmolakMA1.52
14.16622Sławomir MorozMA1.52
15.16373Krzysztof PietruszkaMA1.52
16.16526Kinga KiragaMA1.52
17.16888Ireneusz LiberadzkiMA1.51
18.16377Karolina KupczykMA1.51
19.16527Maria OsmolakMA0.52
20. Andrzej Wiśniewski-04
21.17600Paweł GniadoMA03
22.17555Karolina KowalskaMA02
23. Małgorzata DudaMA01
24.17626Jakub MalinowskiMA01
25.17599Sebastian KowalskiMA01
26.17557Jakub ZatorskiMA01

Łącznie 74 punkty PKL.

Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, aby przekazać swoje uwagi autorowi wyników i komisji weryfikującej
 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-06-02 g.07:01:49 (0.6984/36) przez system MSC Cezar v.2.0.42 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.